ساحره الخيال .
![. .](https://i.servimg.com/u/f64/14/64/87/81/oou_uo12.gif)
![ساحره الخيال](https://2img.net/u/3911/25/74/73/avatars/21-32.jpg)
![انثى انثى](https://2img.net/i/fa/m/gender_female.gif)
العمر : 30
إحترام القوانين : ![100% 100%](https://2img.net/r/ihimizer/img29/4804/ffffd.gif)
![تشيز كيك بدون جبن بالفرن 28nvrt](https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/28nvrt.jpg)
عدد المساهمات : 226
5714 5 تاريخ التسجيل أو الإنتساب : 21/11/2009
![تشيز كيك بدون جبن بالفرن Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | موضوع: تشيز كيك بدون جبن بالفرن السبت نوفمبر 28, 2009 5:26 am | |
| يلا نبدأبسم اللهالمقادير:2 كوب شوفان2 بيضه500جم لبنه منزوعة الدسم1 ملعقه كبيره دقيق1\2 كوب سكر بنى1 كوب سكر أبيض(عادى أو خاص للرجيم)بشر ليمونفانيلا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]الطريقه:· القاعده:يحمص الشوفان فى مقلاه جافه حتى يصبح ذهبى اللون و يترك ليبرد قليلايضاف السكر البنى و يقلب جيدا مع الشوفانأفصلى البياض و ضيفيه للشوفان و يعجن و يفرد فى قاع صينيه التشيز كيك و يرفع من الجوانب 4 سم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]· الحشو:يخلط الصفارمع السكر و الفانيلا حتى يرتفع ضيفى اللبنه و الدقيق و بشر الليمون و أخلطى جيدا و ضيفى الخليط على القاعده[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]·الفرن مسخن مسبقا على 500 ف (أعلى شئ)· أخبزيها 10 دقائق على 500 ف و 50 دقيقه على 250 فهزيها أول ما تطلعيها لو ثابته تبقى جاهزهملحوظه هامه(افصلى الجوانب بسكين رفيع اول ما تطلع من الفرن بس لا تفكى الصينيه عشان أما تبرد لا تتشقق)خليها تطلع أحلى من المطاعم· الثلاجه 4 ساعات أقل شئ و كل ما تبقى تحلوزينيها باللى تحبيه أنا زينتها بمربى فراوله(العلالي خاص للرشاقه)و تفاح طازج[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]قومى اعمليها حالا و ابهريهم و اتحداك لو صدقو انها من صنع ايديكي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]و بمليوووووون هنااااااااااا | |
|